Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево и топло, температурата до 32 степени, UV=9

Денес, вторник, 11 јули, во Битола според прогнозите на метеоролозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево и топло со слаб до умерен ветер претежно од северозападен правец. Температурата во Битола до 32 степени. UV=9.

Утре, среда, 12 јули, во Битола, времето ќе биде сончево и многу топло со слаб до умерен ветер од променлив правец. Температурата во Битола до 33 степени. UV=10.