Press "Enter" to skip to content

ЈП “Комуналец“ започна со миење на пешачките патеки

Покрај редовното миење на улиците јавното претријатие “Комуналец“ од Битола започна со миење и на пешачките патеки.Денес, во раните утрински часови екипите на ЈП “Комуналец“ извршија миење на пешачките патеки на улиците “Прилепска“ и “Наум Наумовски Борче“ во Битола.