Press "Enter" to skip to content

Тркало на среќата со Метрополи: Шанса да освоите одлични награди!

Метрополи, омилениот бренд за сладолед на многумина, најавува одличен настан!

На 15.07 (сабота) во Vero 4 во Битола, со почеток од 11:00 часот, учествувајте во Тркалото на Среќата на Метрополи, и играјте за да освоите супер награди!

-Премиум лажица за сладолед

-Ранец

-Чадор

-Торба за купување

-Сладоледи Метрополи

Со секое вртење се зголемува возбудата, но и шансата  да заминете со некоја од овие фантастични летни награди.

Ве очекуваме на супер дружба!