Press "Enter" to skip to content

Понуда која не се пропушта, само во продавниците на “Ангромаркет“

“BERGNER“ тави само за 749 денари
 
Вок тава за готвење 28 см
Грил тава за готвење 28 см
 
Ллиено железо, внатрешна мермерна облога, индукциско дно, сива мека рачка на допир отпорна на жештина, боја сива со црно бели точки
 
Бидете врвни готвачи ова лето!