Press "Enter" to skip to content

ЈП “Комуналец“ Битола: поради високите температури сметот ќе биде подиган еден час порано

ЈП “Комуналец“ од  Битола ги известува граѓаните од Општина Битола дека поради високите температури и препораките на Владата за заштита од високите температури, започнувајќи од 18.07.2023 година секторот “Комунална Хигиена“ ќе започнува со работа во 06:00 часот односно сметот ќе биде подиган еден час порано.

More from ВестиMore posts in Вести »