Press "Enter" to skip to content

Нови промотивни пакети во ПЗУ “Плодност Интермед“

Доколку имате потреба од:

Интернистички преглед

-Ехо на срце

-Ехо на тироидна жлезда

-Ехо на абдомен

-Гастроскопија

-Колоноскопија

-Доплер на периферија

-Доплер на каротидни артерии

Јавете се да закажете преглед по промотивни цени и пакети на услуги на нашиот телефон 075 758 492.

Врвните специјалисти во нашата интернистичка ординација ПЗУ “ПЛОДНОСТ ИНТЕРМЕД“ се секогаш подготвени да одговорат на Вашите потреби и барања.

Локација:  ул. “Крушевска република“ 19-3/1.