Press "Enter" to skip to content

Награди за читателите за Меѓународниот ден на пријателството

По повод 30 јули- Меѓународниот ден на пријателството НУУБ „Св. Климент Охридски“ Битола и оваа година реши да ги награди нашите верни читатели.

Се што треба да направите е да го тагните вашиот најдобар пријател и да посветите една порака до него. 3 пораки кои ќе имаат најмногу лајкови ќе бидат наградени со книга.

Почитувани, наградната игра трае од 24 јули до 30 јули, победниците ќе бидат прогласени на 31 јули.

Разубавете им го денот на вашите пријатели. Покажете им колку ви значи тоа што тие се тука покрај вас секогаш кога ќе Ви затребаат.

More from КултураMore posts in Култура »