Press "Enter" to skip to content

Одличен 20% попуст во сите аптеки на “Роса Вита“ на “Uriage Bariesun“

“Uriage Bariesun“ е линија на производи за заштита од сонце која е наменета за чувствителна кожа кај деца и возрасни.

Иако ние мислиме дека нема врска кремата за заштита од сонце со типот на кожата, сепак овие креми содржат сусптанци кои треба да одговараат на типот на кожата.

Кремата има лесна текстура која брзо се впива и нуди многу висока заштита од сонце.

А супер е тоа што производите можат да се најдат и со додаток пудра, што ги прави одлични за користење летно време и не ви е потребно да се става друга пудра дополнително.

Одличен 20% попуст во сите аптеки на Роса Вита! Посетете нѐ!