Press "Enter" to skip to content

500 принова во болница “Плодност“ за оваа година

-Стигнавме до 500 принова во 2023 година. Женско бебе, кое на свет дојде како прво дете во нивното семејство.  500 нови бебиња во 2023 година, 500 нови членови во нашето големо Плодност семејство, напишаа на нивната официјална страна болницата “Плодност“ во Битола. 
Од болницата “Плодност“ ги претставија и годините низ бројки во однос на тоа кога таму се родил0 500 бебе:

-2017 година, 500 бебе на 25 ноември
-2021 година, 500 бебе на 28 септември
-2022 година, 500 бебе на 18 септември
-2023 година, 500 бебе на 7 август.