Press "Enter" to skip to content

ЈП “Комуналец“ Битола со апел до граѓаните

ЈП “Комуналец“ од  Битола ги замолува граѓаните од Општина Битола да внимаваат при исфрлање на отпадот од свеж зеленчук и овошје.

Истиот да го складираат во најлонски кеси со цел да се спречи протекување на течност од камионите за собирање на комунален отпад, а со тоа и ширење на непријатна миризба по улиците. 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »