Press "Enter" to skip to content

Денес и утре Фестивал на староградска музика во Старата битолска чаршија

Петок, 11 август, група “Боеми“, почеток 21 часот.

 

Сабота, 12 август, група “Ѓердан“ и “Битолски тамбураши“,

почеток 21 часот.