Press "Enter" to skip to content

Само во “Жан Митрев дијагностик“ Битола – компјутерска томографија по промотивни цени

 

Одделот  за радиологија при “ЖАН МИТРЕВ ДИЈАГНОСТИК“ – Битола располага со најнова технологија: компјутерски томограф “Canon Aquilion Lighthing“ и дигитален рентген апарат “Riviera LP PLUS“. 

Квалитетот на снимките направени со КТ или РТГ апаратите е од суштинско значење при поставување на прецизна дијагноза. А секако тука е и нашиот искусен тим доктори.

Компјутерската томографија (КТ), дава прецизни информации за областа која е предмет на испитување, како и за промените кои со ЕХО (ултра звук) или РТГ слика не можат да се детектираат.

Дијагностички процедури кои ги изведуваме:

–  КТ коронарографија
–  КТ графтографија
–  КТ на срце (заболувања и вродени аномалии)
–  КТ на аорта
–  КТ ангиографија на каротиди и церебрални артерии
–  КТ на периферни артерии
–  КТ венографија (големи вени)
–  КТ на черепот и мозокот
–  КТ на торакс
–  КТ на абдомен и карлицата
–  КТ на скелетот кај пациенти со политраума и/или тумори
–  КТ колонографија (виртуелна колоноскопија)
–  КТ бронхоскопија (виртуелна бронхоскопија)
 
Резултатите се добиваат истиот ден. ​​Нашето работно време е секој работен ден од 8:30-16:30 часот
Контакт телефони :  +389 47/266-633; +389 47/266-631; +389 70/408-075
 
Локација: Ул. “Север Југ“ бр. 3 – Битола​​