Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен адвертајзинг“ попустот од 20% трае само уште неколку дена!

 
СЕГА е вистинско време за вложување во вашите кариерни цели!
 
1️⃣Академија за Full Stack Developer
 
2️⃣Академија за Front-End Developer
 
3️⃣Академија за Дигитален маркетинг+SEO
 
4️⃣Академија за Графички дизајн+UX/UI Дизајн
 
5️⃣Обука за Софтвер тестер
 
📲Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 |
contact@javen.mk