Press "Enter" to skip to content

На жешко време, сладодед во слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак

Сладолед, мало слатко задовоство, вистинско уживање во жешките летни денови. Во очекување на летната сезона, од слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак велат:

-Кога сакате да ја уживате во сладоледот, дојдете во слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак “ кој се наоѓаат на Камен Мост и наспроти “Веро“.

Многу вкусови на слаткиот ладен десерт, повеќе од 15 видови вкус.  Пробајте ги новите вкусови сладолед: страчатела, бајадера, сникерс, неро, портокал, чери манија, ванила и уште многу други.Посебен сладолед без глутен.

Различни вкусови, но исто уживање

Покрај сладолед и други слатки задоволства слатки, торти, десерти. Во слаткарниците “ГТ“   ќе му се радувате и на вкусниот мирис на кафе со италијански шмек.

Слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак, на Камен мост и кај “Веро“, место со најдобриот и највкусен сладолед.