Press "Enter" to skip to content

Вечер во “Аурум“ вечер со “Деспина“ и презентација на вина на “Тиквеш“, утре забава со бендот “THE FOUR“

Овој ПЕТОК во “АУРУМ“ ќе биде група “ДЕСПИНА“ специјално за презентација на најдобрите “ТИКВЕШ“ вина кои ќе ги парираме со гратис мезе. Бидете наш гостин овој ПЕТОК, вреди оваа комбинација во “АУРУМ“.

САБОТА во “АУРУМ“ е се за оние кои знаат што е добра забава, оваа сабота бендот “THE FOUR“.

Резервации 71 755 799 и 77 912 542.