Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “Водовод“ за заштеда на вода ги промени славините на градските чешми

ЈКП “Водовод“ од Битола изврши промена на славините на дел од градските чешми, а како велат од претијатието со цел да се овозможи рационално користење и притоа заштеда на вода, старите славини беа заменети со нови временски славини за градските чешми.

-Се надеваме дека граѓаните совесно и рационално ќе ги користат истите, без да ги оштетат, порачуваат од ЈКП “Водовод“ од Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »