Press "Enter" to skip to content

В петок, музичка сензација во Aurum Kitchen and Bar, “Bijelo Dugme by Klin“

Во петок, на 1 септември во AURUM Tribute to Bijelo Dugme by Klin со музичарите од Нови Сад, Србија. Ве покануваме да бидете дел од вистинска музичка сензација во Aurum Kitchen and Bar.

Ова ќе биде извонредно изведување на безвременски хитови од Дугме од страна на музичарите на Tribute To Bijelo Dugme by Klin, бенд кој на оваа авантура работи повеќе од 12 години.

Придружете ни се и заедно ќе уживаме во прекрасна акустична изведба на омилените песни кои толку многу ги сакаме. Дојдете и дозволете си да се забавувате со вистинско музичко искуство кое нема да го заборавите.

Ова е шанса да се вратиме во времето и да уживаме во безвременските хитови на Bijelo Dugme.

Влезницата е 400 денари, спонзорирано од “Johnny Walker“.

Резервации +389 71 755 799 +389 77 912 542.