Press "Enter" to skip to content

Бар “Манаки“, пријатен амбиент, вкусна храна и одлична услуга

Бар “Манаки“, одлична локација во улицата која ги спојува Широк Сокак и старата битолска чаршија.

Уживајте во пријатниот амбиент, вкусната храна и одличната услуга на тимот на бар “Манаки“.