Press "Enter" to skip to content

Ди-џеј Кохс од Битола ги “загреа“ битолчани на “Белата ноќ“ (видео)

Петар Котевски познат со уметничко име како ди-џел Кохс од Битола беше дел од ди-џеите кои ја забавуваа битолска публика на годинашната “Бела ноќ“, а тој заедно со ди-џеј Љубиша со свој сет настапија пред настапот на светски познатиот Моралес.

Петар Котевски се осум години работи како ди-џел и има настапува на повеќе места низ Македонија.

-Последен мој настап беше “загревањето“ на еден од најдобрите фестивали во Македонија, “Широк Сокак во бело“, каде настапив со свој сет пред Давид Моралес. Можам само да потврдам дека имаше одлична атмосвера, голем број на луѓе во бело кои покажаа љубов кон овој жарн на музика, а се направи одлична атмосвера, а присутните се заавуваа со добра музика, вели Дј Кохс.