Press "Enter" to skip to content

Библиотеката со ваучери им посака среќна учебна година на учениците

И оваа учебна година НУУБ “Св. Климент Охридски“ од Битола ја продолжува кампањата за доделување на Ваучери за едногодишна бесплатна членарина за сите ученици од прво одделение.-Кампањата ја започнуваме со првачињата од ООУ„Гоце Делчев“- Битола на кои директорот на НУУБ „Св. Климент Охридски“- Битола, м-р Бојан Стефановски лично им ги подели ваучерите и им посака среќен и успешен почеток на учениците од ОУ “Гоце Делчев“ од Битола заедно да ја споделиме радоста на првачињата и за успешната соработка, изјавија од Библиотеката.

More from ВестиMore posts in Вести »