Press "Enter" to skip to content

“Advancis Royal Jelly“ матичен млеч во аптеки “Роса Вита“

Дочекајте ја есента спремни, со зајакнат имунитет – со “Advancis Royal Jelly!“

“Advancis®“ матичен млеч 1000 mg е додаток на исхрана со матичен млеч и висока содржина на витамин Ц, засилен со прополис и фруктоолигосахариди (FOS). Специјално дизајниран за зајакнување на природната одбрана, ревитализација и зајакнување на телото кај деца, возрасни и постари лица.

Не дозволувјте ниту еднаш да се разболите!

Помага и превенира при:
слаб имунолошки систем
замор
недостаток на енергија и виталност
помага лесно да ја прифатите новата сезона

Само една вијала на ден, заедно со појадокот.