Press "Enter" to skip to content

“Artissima art studio“ на нова локација (фотогалерија)

“Artissima art studio“ кое започна со работа пред една година деновиве се пресели во нови простории во Битола, кои се наоѓаат во центарот на Битола, на улицата “Фуштани“ бр. 14 во близина на Саат кулата, до кафулето “Радост“.-“Artissima art studio“ нуди цртање на платно (техника масло или акрил) со или без текстура, а битолчани тука можат да ја насликаат својата облека, на текстил и кожа, како и обувки, ташни и јакни…, порачуваат од студиото.Работно време од понеделник до петок 10 до 17 часот и сабота од 10 до 13 часот.

“Artissima art studio“ има и опција за “он-лајн“ поракки на instagram/artissimamk. Контакт и на телефоните: 075914137 и 075284747.