Press "Enter" to skip to content

Сладодед во слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак

Сладолед, мало слатко задовоство, вистинско уживање. Од слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак велат:

-Кога сакате да ја уживате во сладоледот, дојдете во слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак “ кој се наоѓаат на Камен Мост и наспроти “Веро“.

Многу вкусови на слаткиот ладен десерт, повеќе од 15 видови вкус.  Пробајте ги новите вкусови сладолед: страчатела, бајадера, сникерс, неро, портокал, чери манија, ванила и уште многу други.Посебен сладолед без глутен. Различни вкусови, но исто уживање

Покрај сладолед и други слатки задоволства слатки, торти, десерти. Во слаткарниците “ГТ“   ќе му се радувате и на вкусниот мирис на кафе со италијански шмек.

Слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак, на Камен мост и кај “Веро“, место со најдобриот и највкусен сладолед.