Press "Enter" to skip to content

РК Еурофарм Пелистер: од четврток замена на хартиените билети во пластифицирани картички

РК Еурофарм Пелистер ги известува сите сопственици на годишни сезонски билети за сезоната 2023/24 дека замена на хартиените билети во пластифицирани картички.

Замената ќе се изврши в четврток и петок на 5 и 6 октомври од 11 до 16 часот во канцеларијата на клубот (улица “Григор Прличев“ бр. 1).

Замена ќе може да се направи и пред натпреварите од петтото коло на Суперлигата на Еурофарм Пелистер и Еурофарм Пелистер 2 в сабота на 7 октомври од 12 и 18 часот пред спортската сала „Боро Чурлевски“ – Битола.