Press "Enter" to skip to content

Средношколска академија во “Јавен Адвертајзинг“: Вашето IT патување започнува овде!

Дали сте средношколец желен да го истражува светот на кодирањето и веб развојот?

Придружете се на нашата 6-месечна програма за совладување на HTML, CSS, JavaScript, C++, Python и Figma. Добијте практично искуство и подгответе се за иднината во технологијата.

20% попуст за ран упис и целосна уплата!

Почеток: 15 октомври 2023 година.

Уписи и повеќе инфо:

📞 078 391 978 | 076 571 914

contact@javen.mk

https://javen-advertising.com/srednoshkolska-akademija/