Press "Enter" to skip to content

Хуманитарен концерт за Оливер Богоевски

Здружението за хумана дејност “Здравје“ од Битола чии претседател е Стефани Трајковска на ден 12 октомври 2023 година во 19,30 часот во Народен театар Битола ќе организира хуманитарен концерт наменет за Оливер Богоевски, слепо лице.

Влезници се продаваат пред “Веро Центар“ како и во рибарница “HellFish“ по цена од 200 денари.

More from ВестиMore posts in Вести »