Press "Enter" to skip to content

ЈП Паркинзи Општина Битола: утре да не се паркираат возила на “Никола Тесла“ зона А6

ЈП Паркинзи Општина Битола ги известува граѓаните дека утре, недела, на 08 октомври 2023 година од 08 до 16 часот на улица “Никола Тесла зона“ А6, ќе се врши бележење на паркинг просторот и поставување на урбана опрема.

Се замолуваат сите корисници на тој паркинг простор да не паркираат возила заради непречено одвивање на работните активности.