Press "Enter" to skip to content

Терасите на ресторан “Белведере“ и “Caffe caffe“ атрактивни за кафе-шема и храна

Oтворените терасите на ресторан “Белведере“ и “Caffe caffe“ се совршени места дружење.

Сместена на плоштадот “Магнолија“ летната тераса на кафулето “Caffe caffe“  е омилено место на битолчани, место за кафе шема во секое време од денот на Широк Сокак.

Тука е и летната тераса на ресторанот “Белведерe“ каде ќе уживате во вкусната храна со поглед кон  Битола од терасата.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »