Press "Enter" to skip to content

Обуки за деца во “Јавен Адвертајзинг“

Стекнувањето на вештини и истражувањето на можностите за кариера започнува уште од најрана возраст!

MINI KIDS CODING 6-8 години

https://javen-advertising.com/scratch/

Обука за ПРОГРАМИРАЊЕ +8 години

https://javen-advertising.com/jr-web-dev/

Обука за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН +8 години

https://javen-advertising.com/jr-graphic-design/

Обука за АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Обука за ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Почеток: 20-ти октомври 2023

Времетраење: 4 месеци

За целосна уплата, цената на обуката е со 20% попуст

Можност за плаќање на 4 месечни рати

Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 |

contact@javen.mk

https://javen-advertising.com/