Press "Enter" to skip to content

“MICHELIN CrossClimate 2“ за сите сезони во “Мотоцентар“

Што ако можете да возите по сите патишта во сите временски услови и сезони?

Ова е можно благодарение на гумите MICHELIN CrossClimate 2 за сите сезони со ознаки M+S и 3PMSF.

Подгответе се за зимата што доаѓа 

Кликнете за да ги видите деталите!
https://motocentar.com.mk/shop/?_season=za-site-sezoni…
#MICHELIN #MichelinCrossClimate2