Press "Enter" to skip to content

Во Библиотеката изложба на книги по повод 23. Октомври

Во холот на библиотеката “Св. Климент Охридски“ во Битола поставена е изложба на книги по повод 23. Октомври, Ден на македонската ревоуционарне борба.

Во Библиотеката изложени се книги од повеќе автори за Даме Груев, Гоце Делчев, Историски атлас, за Смилево…

More from КултураMore posts in Култура »