Press "Enter" to skip to content

Концерт на Битолскиот дувачки оркестар со нумери од “Star Wars“, “Rocky“… (фото)

Синоќа во Центар за култура во Битола, Битолскиот дувачки оркестар одржи голем концерт на кои ќе се изведуваат најпознатите музички теми од најпознатите филмови во изведба на “Биг Бенд“.На концертот беа изведени познатите музички теми од филмовите Star Wars, Rocky, The Blues Brothers и многу други.Диригентот на Битолскиот дувачки оркестар, Марјан Бакревски рече дека ова е нивни втор концерт по минатогодишниот кој беше многу успешен и им порача на публиката да ужива о одличните изведби на музичарите на познатите музички теми.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »