Press "Enter" to skip to content

Сезоната на вирусни инфекции е тука, но затоа постои “Respiratol“ и го има во аптеки “Роса Вита“

За носиња кои дишат!

Фластерот Respiratol е потполно природен и безбеден препарат кој содржи единствена комбинација од етерично масло од еукалиптус, нане и лаванда. Наменет е за инхалација кај вирусни инфекции, за носињата на децата да дишат слободно!

Етеричните масла од еукалиптус, нане и лаванда се исклучително лековити и делотворни! Дејствуваат така што лесно испаруваат и го одзатнуваат носот, го намалуваат течењето на секрет од носот, го олеснуваат дишењето и ја намалуваат кашлицата.

Фластерот Respiratol има голема предност во однос на другите инхалациони масти, бидејќи не се нанесува директно на кожата, туку се лепи на пижамите – не предизвикува алергиски реакции на кожата! Без додаток на ментол и камфор, кои можат да бидат потенцијално штетни за детето!
Дејствува скоро преку целата ноќ – активен е 8 часа. Бидете безгрижни во текот на ноќта. Вашето дете нормално ќе дише со помош на природна инхалација, нема да кашла и ќе има мирни и убави соништа.

Посетете нè:

📍https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

Роса Вита“, секогаш тука за Вас.