Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: поради реконструкција на водоводна мрежа на улица “Стрчин“ ќе има прекинато водоснабдување

ЈКП “Водовод“ Битола ги известуваме граѓаните дека во текот на утрешниот ден (петок) 27 октомври 2023г, поради изведување на реконструкција на водоводната мрежа на ул. “Стрчин“ во населба “Недопирливи“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од слепите улички:

-“Милтон Манаки“,
-“Сотир Брбевски“ и
-потегот ул. “Партизанска“ – “Ѓорѓи Наумов“ – “Стрчин“

Прекинот ќе трае до завршување со активностите.