Press "Enter" to skip to content

Што ќе избереш кога ќе ти дојде некој не најавен?

Имаш во фрижидер “Gallo“ пилешко,

“Capetano“ ослиќ риба и “Paneti“ лиснато.

“Cermat’s got you“.