Press "Enter" to skip to content

Академијата за дигитален маркетинг во “Јавен адвертајзинг“

На академијата за дигитален маркетинг ќе научите да оптимизирате страни, да креирате кампањи, да управувате со социјални медиуми и да пуштате реклами.

Дали ова Ви звучи интересно?

Бидејки полето за дигитален маркетинг е динамично и брзорастечко се зголемува и потребата на дигитални маркетери.

Запишете се на време, почеток на нови групи од 15ти ноември.

javen-advertising.com

Телефон: 078 391 978 | 075 571 914 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »