Press "Enter" to skip to content

Од “Бител“ порачуваат: заменете ги котлите на пелети со топлински пумпи и заштедете!

Со “Mitsubishi“ топлинскиte пумпи, нема потреба да се грижите за редовно одржување и проблеми со гориво.

 

📌 можност до 20% грант преку GEFF кредитната програма

📌 Енергетска класа: А++

📌 Работна температура до: -28°C

📌 Капацитет за греење до 16 kW

📌 Капацитет за ладење до 14 kW

📌 Максимална температура на вода: 60°C

📌 Минимална температура на вода: 5°C

📌 Вклучен ѕиден контролер

📌 Можност за WiFi поврзување и кола преку мобилен телефон

📌 Еколошки и ефикасен фреон R32

 

Погледнете ја целата понуда: https://bitel.mk/mitsubishi-toplinski-pumpi 

 

За дополнителни информации и нарачки контактирајте не на Viber, со порака на Facebook или на телефоните 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690 и 075/469-695.