Press "Enter" to skip to content

Од денес во аптеки “Роса Вита“ бесплатно мерење на шеќер и крвен притисок по повод Светскиот ден на Дијабетес

Светскиот ден на дијабетес се обележува на 14. ноември со цел за подигнување на свеста за борбата против дијабетес. По тој повод, во периодот од денес, 13 ноември до 19 ноември 2023 аптека “Роса Вита“ организира секојдневно бесплатно мерење на шеќер и крвен притисок, во соработка со нутриционист Александра Николовска!

Посетете ја нашата аптека и консултирајте се со стручни лица кои ќе ви дадат дополнителни препораки и совети во превенцијата и борбата со дијабетес!

Ве очекуваме!
📍 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7
📍https://goo.gl/maps/U4mUR4bGoUkoHG5p8