Press "Enter" to skip to content

Во Битола отворена нова уникатна игротека “Party time“ (фотогалерија)

Уникатна игротека “Party time“ е потполно нов концепт наменет за деца од 7-14 години, кој овозможува на посетителите квалитетно, забавно и креативно уживање во детските роденденски забави.“Party time“ е магично катче направено со многу љубов и внимание кое навистина вреди да се посети.Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание.Игротеката се наоѓа на улица “Рокдајл“ (во станбено-деловниот комплекс „Јуриј“ кај касарната). За повеќе информации следете ги на нивниот фејзбук (https://www.facebook.com/profile.php?id=61552901722545&mibextid=ZbWKwL) и

инстаграм профил (https://instagram.com/igrotekapartytime?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==).

More from КомерцијаMore posts in Комерција »