Press "Enter" to skip to content

Наскоро во “Јавен Адвертајзинг“ – Академија за менаџмент

Подгответе се да ги подигнете вашите менаџерси вештини на нови височини со нашата претстојна Академија за менаџмент – каде што успехот се среќава со стратегијата, а иновациите се среќаваат со имплементацијата!

Што да очекувате од академијата:

Динамично искуство за учење создадено од експерти, покривајќи ги најновите трендови и најдобрите практики во менаџирањето.

Интерактивни работилници кои ја премостуваат теоријата со примена во реалниот свет, поттикнувајќи практични вештини неопходни за ефективно менаџирање.

Поврзете се со ментори кои можат да ја поттикнат вашата кариера кон нови хоризонти.

Локација:

Во нашите училници во Битола / Онлајн на платформа Zoom

Подготвени сте да го отклучите Вашиот менаџерски потенцијал?

Бидете во тек за повеќе детали…

https://javen-advertising.com/

More from КомерцијаMore posts in Комерција »