Press "Enter" to skip to content

Донација на книги на германски и македонски јазик во ОУ “Елпида Караманди“ Битола (фото)

Здружението за македонско-германско пријателство и соработка Битола, донираше книги на германски и македонски јазик во ОУ “Елпида Караманди“ Битола.-Подарените книги ќе бидат наменети за формирање на германско катче, односно “Мини германска библиотека“ со што учениците ќе имаат дополнителна можност да ги развиваат јазичните вештини како и љубовта кон германскиот јазик, истакна наставничката по германски јазик Билјана Митковска, и се заблагодари за соработката и поддршката која ја имаат од ЗМГПС Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »