Press "Enter" to skip to content

Наскоро во “Јавен адвертајзинг“ – академија за сметководство

Подгответе се да ги подигните Вашите сметководствени вештини на едно повисоко ниво со нашата претстојна Академија за сметководство-каде што успехот не е само збир на цифри, тоа е причина за внимание, инспирација за одлука и предизвик кон финансиска стабилност и професионален успех.

Што да очекувате од академијата:

-Динамично искуство за учење следејки ги искуствата и примерите на докажани експерти во оваа област.

-Следење на светските трендови и совети за кариера.

-Интерактивни работилници кои теоријата ја применуваат со практична работа и примери од секојдневието.

-Поврзете се со ментори кои можат да ја поттикнат Вашата кариера кон нови хоризонти.

Локација:

Во нашите училници во Битола / Онлајн на платформа Zoom

Бидете во тек за повеќе детали…

🌐https://javen-advertising.com/

078 391 978 / 076 571 914