Press "Enter" to skip to content

Првиот снег… (фото)

Како и најавија метеоролозите денес попладне заврна првиот снег во Битола.

Социјалните мрежи се преполни со фотогафии од првиот снег, а најмалите веќе се надвор од домовите и уживаат во снежните убавини.Децата, па и возрасните се радуваат на првите снежни врнежи, во градскиот парк, на Шеталиште, низ маалските паркови, по Широк Сокак, кај Веро, по Партизанска…Низ неколку фотографи на Дамијана Ристевска ви ја доловуваме зимската идила во малиот парк во населбата “Ушици“…

More from ВестиMore posts in Вести »