Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: прекин на водоснабдување на дел од “Партизанска“ и други улици

ЈКП “Водовод“ Битола ги известува граѓаните дека во текот на денешниот ден 30.11.2023 (четврток), поради дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците


-од улица “Партизанка“ на
потегот од “Бадо” до “ШИК”

-ул. “31”

-ул. “32”

-ул .”Трајан Белев Гоце” и

-ул. “14”

 Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.

More from ВестиMore posts in Вести »