Press "Enter" to skip to content

Oваа Нова Година, подарете нови ИТ вештини на вашите сакани!

Ваучерите на “Јавен Адвертајзинг“ се достапни за сите наши академии и обуки наменети за возрасни и деца, а истите може да се подигнат до 31 декември 2023 година од нашите простории или online!

Почеток: 1 февруари 2024 година.

Износот на обуките/академиите за возрасни и за деца е со 25% попуст!

Тел:  078 391 978 | 076 571 914

contact@javen.mk