Press "Enter" to skip to content

Инвертер топлинска пумпа во конзолна изведба само во “Бител“ Битола

TOYOTOMI CONSOLE CON36INECR32/CON36OUECR32 е модел инвертер топлинска пумпа во конзолна/парапетна изведба.

Одличен избор е за загревање на домаќинства, затоа што овој тип на изведба овозможува циркулација на топлиот воздух во долна и горна зона со што обезбедувате рамномерен распоред на топлината во просторијата.

Опсегот на работа е од -22 °C до +43 °C со енергетска класа А++ на ладење и A+++ на греење. Дополнително има бројни функции коишто ја надополнуваат ефикасноста на овој инвертер клима уред како вградена Wi-Fi конекција и управување, јонизатор, филтер на непријатни мириси и прашина, заштита од замрзнување на надворешната единица со посебен грејач.

Детални спецификации на линкот: https://bitel.mk/…/toyotomi-console-con36inecr32…/
Бесплатна достава!
Можност за плаќање на рати.
Во цената не е вклучена монтажа.

За повеќе информации и нарачки посете го нашиот сајт: https://bitel.mk/, контактирајте не на Viber, со порака на Facebook или на телефоните 047/22-00-55, 070/395-824 и 075/469-695.