Press "Enter" to skip to content

Празниците во “Аурум“ се посебни

Тимот на “Аурум“ уживаше во создавањето на оваа неверојатна атмосфера, преку декорации кои ја раскажуваат празнична приказна на “Аурум“ во пресрет на големите празници овој декември.-Наташа Мицевска и нејзините идеи се секогаш посебни, а Кристина Димовска одлично го менаџира процесот до финална реализација. Ова е причина плус да бидете наши гости, каде на врвната гастрономија која ја потпишува главниот шеф, Александар Видоевски, со својот тим и парира оригинална и естетика за секој празник кај нас.  Благодарност до целиот тим на “Аурум“ кој поместува граници,  изјавија “Аурум“.Посетете ги, за да ги паметите овие празници по убави нешта.