Press "Enter" to skip to content

Аптеки “Роса Вита“: зајакнете го вашиот ум и тело со Advancis® Smart Extra Strong & Neuro+!

Навигирајте низ животните стресни бранови со Advancis® Smart Extra Strong! Овој динамичен тоник за мозок и тело, преполн со антиоксиданси, е ваш совршен партнер во тешки времиња. Без разлика дали тоа е притисокот на работата, студиите или животните турбуленции, тоа ви помага да ја одржите вашата ментална и емоционална подготвеност.

Зголемете ја и вашата физичка виталност! Со моќното дуо на женшен и Л-Карнитин, познати по нивните енергетски и ревитализирачки својства, овој тоник ги зајакнува вашите физички перформанси, одржувајќи ве активни и енергични.

Балансот и фокусот се на дофат со Advancis® Neuro+! Овој специјализиран додаток, формулиран со Rhodiola rosea, фолна киселина и витамин Б12, ги поддржува вашите интелектуални перформанси. Помага во подобрување на менталните и когнитивните активности, обезбедувајќи непречено психолошко функционирање, намалување на заморот и негување на вашиот нервен систем.

Тајната? Способноста на Rhodiola rosea да го регулира нивото на серотонин, клучно за здравјето на мозокот, поврзано со витамините Б-комплекс за синтеза на невротрансмитери, неопходни за оптимална функција на мозокот.

Посетете нè:  

https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7