Press "Enter" to skip to content

“СН Финансиско друштво“ одбележа 7 години постоење (фотогалерија)

На големиот празник “Св. Никола“ се одржа роденденска прослава по повод седмиот роденден на “СН Финансиско друштво“.“СН Финансиско друштво“ годината ја затвора со рекордни резултати и најава за големи позитивни иновации и новитети во следната година.На прославата која се одржа во Дирекцијата во Битола беа присутни голем број на претставници на бизнис заедницата како и соработници кои уживаа во дружењето и одличната забава.