Press "Enter" to skip to content

Духот на Дедо Мраз заедно со легендарниот Coca‑Cola Караван е во Битола (фотогалерија)

Cola-Cola го одбележа почетокот на сезоната на празниците на начин што само Coca-Cola може да го направи, со започнување на познатиот Coca-Cola Караван, а глетката на легендарниот Coca-Cola Караван, за многумина претставува почеток на сезоната на празници.Coca-Cola Караванот кој започна во Скопје, веќе е во Битола, каде е поставена бајката на  Coca-Cola, на платото пред Офицерски дом, а оние кои не успеаја денес да го посетат имаат можност тоа да го направат уште утре.Со Coca-Cola Караванот се слави „Дедо Мраз во сите нас“ ‒ основна тема на долгоочекуваната празнична кампања со која се прославува духот на љубезноста и дарежливоста оваа празнична сезона.Речиси три децении, уште од првиот пат кога осамна на малите екрани со ТВ-реклама кон средината на 90-тите години, Coca-Cola Караванот стана моќна, видлива икона на празничната сезона низ целиот свет.Coca-Cola Караванот ќе се обиде да ги поттикне собирањето на пријателите и семејството и уживањето во празничната забава, секако, со чаша Coca-Cola.-Рециклирајте, уживајте во убава музика, сликајте се со Дедо Мраз, напишете му писмо со вашите новогодишни желби, пробајте вкусен хот дог или бургер во комбинација со персонализирана Coca-Cola со вашето име, порачуваат организаторите, кои ветуваат и подароци, претстави и одлична забава за сите возрасти во караванот на Coca-Cola.